aanbevelingen osteopaat

Wat anderen zeggen

Ik heb een drukke en onregelmatige baan als senior executive bij een groot internationaal bedrijf en ik reis veel.
Nadat ik bij een ongeluk een whiplash had opgelopen en andere behandelingen niet hielpen ben ik op advies van een vriend naar Jeroen Kamil gegaan. Zijn behandelingen hielpen wel en ik kon na een aantal maanden weer vol aan de slag.
Nu kom ik nog steeds met enige regelmaat bij Jeroen waarbij zijn behandeling mij op cruciale momenten helpen om energiek en fit te blijven ondanks drukte, stress en veel reizen.  

W. Bakker


Jeroen Kamil is een vakbekwame en ervaren osteopaat die vanuit vele invalshoeken zijn behandelingen meerwaarde geeft en genezing biedt. Hij stelt niet de ziekte centraal maar activeert het zelfhelend vermogen met de intentie om handvatten te geven om de regie over jezelf te krijgen en je toegang krijgt tot de bron van genezing van gezondheidsklachten. Zijn unieke persoonlijke benadering, oog voor detail en prettige omgangsvormen maken zijn visitekaartje compleet.

Armand Samano


Over Jeroen is geschreven: "Zijn grote passie is het in beweging zetten van de energie in het lichaam om pijn, emotionele lading en blokkades te helpen opheffen waardoor mensen meer in vrijheid kunnen leven en gemakkelijker bij hun potentieel komen."
Dit heb ik aan den lijve ondervonden.
De dag na een osteopathie behandeling in de praktijk in Velp moest ik een wedstrijd spelen. Ik heb nog nooit zo fijn gespeeld. Alles lukte en ik voelde mij heel licht. Zelfs de tegenstander complimenteerde mij. Heel bijzonder. Dank Jeroen!

Nanneke